Een kleine forum over woningen voor die liefhebbers

Het dragen van een gezichtsmondkapje kan ongemakkelijk zijn. Veel gezondheidswerkers leven met je mee. Sommige van deze tips komen van de profs die te maken hebben gehad met het dragen van een mondkapje tijdens hun werkdag.

Gebruik in plaats van de meer gebruikelijke elastische oorelastieken een mondkapje dat in de rug vastzit of dat twee elastieken banden heeft die om uw hoofd, boven- en onderzijde gaan.

Gebruik een barrette of paperclip om de oorelastieken achter uw hoofd te verbinden om het schuren van het oor te verlichten. Naai knoopjes aan de zijkanten van een hoofdband, of baseball- of kousenmuts en bevestig de oorlussen aan de knoopjes.

Kies een mondkapje van 100% katoen dat beter ademend is. Voeg een druppel pepermuntolie toe aan de basis van het mondkapje om de ademhaling te vergemakkelijken en het comfort te verhogen. Als u een angstreactie heeft door het dragen van een mondkapje, praat dan met uw arts. Hij of zij kan u middelen aanbevelen om uw angst te helpen verminderen, zoals meditatie, diepe ademhaling, anti-angstmedicatie of andere ontspanningstechnieken.

medisch-mondkapje.nl

www.dgmondmasker.nl